Magamról

TPC_5330Engedd meg, hogy néhány mondatban összefoglaljam, hogyan is kerültem ilyen szoros és közeli kapcsolatba a családállítással, annak is az általam képviselt legújabb irányzatával, a megoldásorientált családállítással.
Mint sok tanácsadó, én is gyerekkorom óta éreztem, hogy az emberi lélek, mások és a magam viselkedésének, motivációinak, működésének a megértése végtelen intenzitású kíváncsiságot ébreszt bennem.
Mindig is szerettem volna az emberi lélek mélyére látni, megérteni, hogy mit miért teszünk, és mit miért nem, hiába szeretnénk – és a legfontosabbat, hogy hogyan tudunk változtatni és haladni, még ha néha fáj is.
Mi dönti el, hogy szomorúak és megtörtek, vagy sikeresek és boldogok leszünk az életünkben?
Hogyan juthatunk közelebb saját magunkhoz, a sorsunkhoz, életfeladatunkhoz?
Ezekre a kérdésekre kerestem a választ, és a “miértekhez” a kulcs: ez a csodálatos, Bert Hellinger által összerakott módszer lett.
Így néhány előzetes képződés után – többek között: humán-erőforrás menedzser diploma, grafológus képzés, – családállító tanácsadó lettem.
Képesítésemet a Német Rendszerállítók Szövetségének (DGfS) magyarországi tagjánál, a Rendszerakadémián szereztem, mely a családállítás új, megoldás orientált irányát képviseli, azaz, minél rövidebb idő alatt előre haladni a klienssel, és nem elveszni a múltban, amin már nem tudunk változtatni.

2022. őszétől családállító oktatóként is jelen vagyok a Rendszerakadémián, így jelentkezni, időpontot kérni a Rendszerakadémia ügyfélszolgálatán – Vadász-Kunovits Viktóriánál tudsz hozzám:

idopont@rendszerakademia.hu

vagy: 06-30-160-69-09

Szabó Szilvia
családállító tanácsadó

Facebook oldalam:
https://www.facebook.com/csaladallito/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.