Magamról

TPC_5330Engedd meg, hogy néhány mondatban összefoglaljam, hogyan is kerültem ilyen szoros és közeli kapcsolatba a családállítással, annak is az általam képviselt legújabb irányzatával, a megoldásorientált családállítással.
Mint sok tanácsadó, én is gyerekkorom óta éreztem, hogy az emberi lélek, mások és a magam viselkedésének, motivációinak, működésének a megértése végtelen intenzitású kíváncsiságot ébreszt bennem.
Mindig is szerettem volna az emberi lélek mélyére látni, megérteni, hogy mit miért teszünk, és mit miért nem, hiába szeretnénk – és a legfontosabbat, hogy hogyan tudunk változtatni és haladni, még ha néha fáj is.
Mi dönti el, hogy szomorúak és megtörtek, vagy sikeresek és boldogok leszünk az életünkben?
Hogyan juthatunk közelebb saját magunkhoz, a sorsunkhoz, életfeladatunkhoz?
Ezekre a kérdésekre kerestem a választ, és a “miértekhez” a kulcs: ez a csodálatos, Bert Hellinger által összerakott módszer lett.
Így néhány előzetes képződés után – többek között: humán-erőforrás menedzser diploma, grafológus képzés, – családállító tanácsadó lettem.
Képesítésemet a Német Rendszerállítók Szövetségének (DGfS) magyarországi tagjánál, a Rendszerakadémián szereztem, mely a családállítás új, megoldás orientált irányát képviseli, azaz, minél rövidebb idő alatt előre haladni a klienssel, és nem elveszni a múltban, amin már nem tudunk változtatni. 2022. őszétől oktatóként is jelen vagyok a Rendszerakadémián, időpontot is ott tudsz foglalni hozzám: https://www.rendszerakademia.hu/

Arról, ahogyan én használom a módszert, bővebben olvashatsz a blogomban, élőben pedig szeretettel várlak akár egyéni, akár csoportos állításra, Budán a XI. kerületben, a Lágymányosi utcában és a Karinthy Frigyes úton.
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődésed, ha kérdésed van kérdezz, keress bátran, és gyere el, tapasztald meg a saját bőrödön a változást, érezd meg, hogy lehet másképp, hogy a boldogság neked is jár, ám nem kopogtat az ajtón, ha nem teszel érte.

Elindult az új ügyfélszolgálatunk a Rendszerakadémián, jelentkezni, időpontot kérni mostantól az új elérhetőségeken keresztül, munkatársunknál – Vadász-Kunovits Viktóriánál tudtok:

idopont@rendszerakademia.hu

vagy: 06-30-160-69-09

Szabó Szilvia
családállító tanácsadó

Facebook oldalam:
https://www.facebook.com/csaladallito/

Készült velem egy interjú a Hegyvidék Tv Minőségi idő című műsorában, rettenetesen izugltam, így hallgatni jobb, mint nézni – néhány info a munkámról:

https://www.youtube.com/watch?v=AqlhJiU6qU0

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.