Aktuális időpontok

  VÁLTOZÁS

Mostantól a Rendszerakadémia keretein belül oktatóként és családállító tanácsadóként is megtaláltok. Ezen az oldalamon az időpont foglalási lehetőség megszűnt, a továbbiakban a Rendszerakadémia oldalán az esemény naptárban tájékozódhattok arról, hogy mikor tudtok jönni hozzám, egyénibe, csoportba, vagy ha megtanulnátok a módszert magatok is, családállító képzésre.

Rengeteg programunk lesz folyamatosan, a Rendszerakadémia főoldalán, ha feliratkoztok a hírlevélre, akkor előre értesülhettek a havi menetrendről:

https://www.rendszerakademia.hu/

Időpont foglalás hozzám a Rendszerakadémia ügyfélszolgálatán Vadász-Kunovits Viktóriánál, 

email: idopont@rendszerakademia.hu

vagy: 06-30-160-69-09

Várlak benneteket szeretettel!

A családállítás velem nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, és nem is konvencionális gyógyító/természetgyógyászati tevékenység.

Az emailben megadott adatokat Szabó Szilvia e.v. bizalmasan, a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, harmadik fél számára külön beleegyezés nélkül tovább nem adja. Adatkezelési nyilvántartási szám: Nincs, a GDPR hatálya alatt áll. Az adatok kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII törvénynek megfelelően járunk el.

Szabó Szilvia e.v. (székhely: 8600 Siófok, Tanácsház u. 24 2/34. Adószám: 66500171-1-34; elérhetőségek: 06704545716)