Aktuális időpontok

CSOPORT:

2022. október 2. vasárnap délelőtt 10 órakor kezdünk és kb. 17:30-kor végzünk majd – ebben a  csoportban még 1 téma nélküli/segítői hely van, várlak Titeket szeretettel

2022. november 5. szombat délelőtt 10 órakor kezdünk és kb. 17:30-kor végzünk majd – ebben a csoportban még 1 tartalék témahozó és 5 téma nélküli/segítői hely van és 6 téma nélküli/segítői hely van, várlak Titeket szeretettel (tartalék témahozó hely: ha valaki lemondja, vagy időben úgy végzünk, akkor meg tudjuk csinálni az állításodat, de ezt előre nem tudom garantálni)

2022. november 6. vasárnap délelőtt 10 órakor kezdünk és kb. 17:30-kor végzünk majd – ebben a csoportban még 1 tartalék témahozó és 5 téma nélküli/segítői hely van, várlak Titeket szeretettel (tartalék témahozó hely: ha valaki lemondja, vagy időben úgy végzünk, akkor meg tudjuk csinálni az állításodat, de ezt előre nem tudom garantálni)

2022. december 3. szombat délelőtt 10 órakor kezdünk és kb. 17:30-kor végzünk majd – ebben a csoportban még 4 témahozó és 6 téma nélküli/segítői hely van, várlak Titeket szeretettel

        EGYÉNI:

  • 2022. október 16. vasárnap déli 12 óra
  • 2022. október 17. hétfő délelőtt 10 óra
  • 2022. október 18. kedd délután 15 óra
  • 2022. október 26. szerda déli 12 óra, kora délután 14 óra
  • 2022. október 27. reggel 9 óra, délelőtt 11 óra

Ha fentiek között nem találsz számodra megfelelő időpontot, bátran keress meg e-mailben a szilvi@ujcsaladallitas.hu címemen, írd meg, hogy hétköznap-hétvégén, milyen napszakban tudnál jönni a következő egy-két hétben, és ha lesz lemondás szólok. 

(Vonalas és magánszámot nem áll módomban felvenni)

Helyszín: Budapest XI. kerület, Lágymányosi utca, egész napos csoportoknál XI. kerület, Karinthy Frigyes út (Móricz Zsigmond körtér) -pontos címet e-mailben küldöm ha megvan az időpontunk

Az egyéni és a csoportos állítás díja: 20 000 ft

Fizetni készpénzben a helyszínen vagy előre utalással tudsz, utóbbi esetben egy számlázási címre lesz szükségem.

Csoportban a részvétel téma  nélkül 3000 ft

Időben az egyéni alkalom 90 percig tart

 Ha vidéken, külföldön élsz, vagy csak nem szeretsz utazni, kevés időd van, folyamatosan jelentkezhetsz online skype-os időpontokra is, nagyon jól tudunk ilyen formában, videochat-en keresztül is dolgozni. Írj nekem a szilvi@ujcsaladallitas.hu e-mail címre és megbeszéljük a részleteket.

Ha jelentkezni szeretnél időpontra, vagy további kérdésed van, írj a szilvi@ujcsaladallitas.hu-ra, vagy a facebook oldalamon üzenetben. Ha mégis telefonon hívnál: 06 70 4545 716 – ha nem tudom felvenni visszahívlak amint tudlak.

Itt láthattok egy interjút velem családállítás témában (nagyon izgultam, nézzétek el nekem): https://www.youtube.com/watch?v=AqlhJiU6qU0

A családállítás velem nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, és nem is konvencionális gyógyító/természetgyógyászati tevékenység.

Részletekről olvashatsz a többi menüpontban, és a blogomban is!

Kapcsolatfelvétel során (e-mail, telefon, messenger) megadott adataidat bizalmasan, a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelem, harmadik fél számára nem adom tovább.
Adatkezelési nyilvántartási szám: Nincs, a GDPR hatálya alatt áll