Egyéni Családállítás

Az egyéni állításokon ketten vagyunk jelen, én az állításvezető, és te a kliens. A témád szereplőit, az úgy nevezett rendszerelemek/képviselők helyét papírok segítségével jelöljük ki a térben. A jobb agyfélteke nagyon szereti és érti a képeket, rengeteg érzetet, érzelmet tárol, amik a segítségemmel célzottan kinyerhetőek a lelked mélyéről. A térbeli megjelenítés és a fizikai érzetek segítségével kipróbálhatod, hogy mi van a felszín alatt, a lelkedben egy konfliktus, vagy helyzet kapcsán, és lépéseket teszünk a megoldás felé.
Megoldásorientáltan vezetem az állításokat, ez azt jelenti, hogy sosem visszafelé megyünk, a problémába, hanem megoldási lehetőségeket konstruálunk- miértek helyett arra koncentrálunk, hogyan juthatsz előre, előrébb.

Mikor válaszd az egyéni családállítást?

  • ha intim, fájó témát szeretnél feldolgozni, amit még pár szóban sem írnál le csoportban,
  • nehezen nyílsz meg mások előtt,
  • szeretnél magad benne lenni az állításban, elejétől a végéig, és te magad megélni a különböző zsigeri érzeteket, változásokat (csoportban nagyrészt kívülről figyeled ami történik – itt is bevonódsz és ugyanolyan hatékonyan hat a folyamat(!), – van aki ezt szereti, van aki azt, ezt érdemes kipróbálni, hogy neked melyik tetszik,
  • kevés időd van, és nem tudsz egy fél napot csoportra szánni, de bő másfél órát viszont meg tudsz oldani, amikor csak veled foglalkozom.

egyéni

Abban tudlak támogatni, hogy felismerd a kivezető utat a problémáidból, és megtedd az ehhez szükséges lépéseket. Ne ragadj bele abba ami nem jó neked, visszahúz!
Vallom, hogy  fontos, ne csak érezd, hanem értsd is ami történik, ezért – főleg az egyéni állításoknál elmondom a kibontakozó háttér dinamikákat, hellingeri törvények rád vonatkozó részeit – amiket ha oldunk, véglegesen megszabadulhatsz a problémádtól.

Időpont foglalás hozzám a Rendszerakadémia ügyfélszolgálatán Vadász-Kunovits Viktóriánál, 

email: idopont@rendszerakademia.hu

vagy: 06-30-160-69-09

Az egyéni állítás + tanácsadás időben 90 percet vesz igénybe, ára március 1.től 35.000 forint
Helyszín: Budapest XI. kerület, Lágymányosi utca

Foglalható időpontjaimat a Rendszerakadémia eseményei között találod. Ha feliratkozol a főoldalon a hírlevélre, minden hónap programjairól előre értesülhetsz.

https://www.rendszerakademia.hu/

Magyarországon az egyéni családállítást rendszerakadémiai tanárom, Féderer Ágnes fejlesztette ki. Az ő nézeteit és módszerét viszem tovább.
A módszer Magyarországon nem minősül terápiának, gyógyításnak. (Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló klienseket tudok ezzel a módszerrel vállalni.)