Spiritualitás, előző életek, isten, istenek – te miben/kiben (és kinek) hiszel?

9

Szeretnéd tudni, hogy léteznek-e istenek, létezik-e isten, akiben bízhatsz, aki figyel és vigyáz rád? -hogy van-e értelme az életednek? Hogy van-e előző élet, megtalálod-e a párodat, lehetsz-e boldog bármi is történt eddig az életedben?

Ezekre a kérdésekre vannak válaszok, és megtudhatod őket.

Én mindig azt javaslom a klienseimnek, hogy ne higgyenek senkinek, nekem sem kell, másnak sem, azt higgyék el, amit az állítások, a közös munka során megtapasztalnak a saját bőrükön.

Bárki bármit leírhat, és állíthat a világról, számomra az nem sokat jelent, de:

Ha én ott vagyok és úgy érzem, hogy valami történik, ha valamitől kiráz a hideg, vagy összeszorul a gyomrom, az biztosan létezik, számomra legalábbis tuti, más azt gondol amit akar.

A mindennapokban sokkal több múlik ezeken a belső érzeteinken, hogy hogyan érezzük magunkat egy helyzetben,  a társunkkal, a szüleinkkel, a gyerekeinkkel, a munkahelyünkön, mint azon, hogy ki mit mond nekünk, és mi hangosan mit mondunk ki neki. Bárki állíthatja, hogy szép vagyok, ha én nem hiszem el, vagy kimondhatom én, hogy jól érzem magam a párommal, ha görcsbe rándul a gyomrom, amikor hozzám ér. Az érzet minden, az érzet amiért bármit megteszel: boldog akarok lenni, gazdag akarok lenni, egészséges szeretnék lenni (újra, hiszen amikor ez felmerül, általában már baj van), ezt szeretném azt szeretném – ezekhez mind társul, hogy hogy szeretném érezni magam. (az más kérdés, hogy végül sikerül-e vagy sem, természetesen)

Visszatérve a lényegre: a kimondott szó már egy következmény, ezért dolgozunk az állításokban a munka során testi, fizikai érzetekkel.(közben, idővel persze mondatokkal is – összhangba hozzuk a tudattalan részeket a tudatos működéssel)

Hogy mindaz amit csinálunk, tapasztalunk hogyan lehetséges, még a tudomány számára sem teljesen világos, de ha belegondolunk, hogy egy 0,1-0,2 mm-es sejtből lettünk, akkor talán logikus ha azt mondjuk: ne legyünk kishitűek, hogy mi létezhet, és mi nem.

bébi

Ui: persze, idővel a kérdés nem is az lesz, hogy mi létezik és mi nem, hanem, hogy mit kezdünk azzal, amit találunk, amikor már nem tudjuk könnyedén kijelenteni, hogy valami nincs, sőt, rájövünk, hogy nagyon sok minden lehetséges, mert megtapasztaljuk…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.