Hányféle nő/férfi típus van? Ki illik hozzád?

szivi
loviTalán a válaszom meglepő lesz: Teljesen mindegy. 🙂
Egy valakit kell találnod, aki számodra megfelelő társ lehet.
Tudnod kell ehhez, hogy hányféle típusú nő/férfi van? Nem.
Egyet érdemes körüljárni, hogy neked milyen társra van szükséged. 
Ezt miből fogod tudni?
Jó kérdés, ugye?…
Egyrészt jó ha felderíted, hogy milyen társra vágysz, mit értékelsz a másik nem tulajdonságai közül, hogyan képzeled el az életedet, vagy legalábbis a következő éveidet. Másrészt jó ha tisztában vagy magaddal, mit tudsz te nyújtani, hogy állsz a saját férfi/nő minőségeddel, ugyanis a másik, akit bevonzol, ennek tükre lesz..
Nem árt, ha el tudsz vonatkoztatni a családodtól, nem a gyerekkorodban látottak alapján határozod meg, hogy mi a párkapcsolati boldogság, milyen nőre/férfira van szükséged.
Ebben óriási segítségedre lehet a családállítás akár egyéni akár csoportos formában.  Az, amit magadról gondolsz, nem feltétlen egyezik azzal, amit mások látnak benned. Amikor valakivel találkozunk, néhány másodperc alatt eldöntjük, mennyire tartjuk érdekesnek az illetőt – ez bizony nem tudatos és racionális döntés, hanem a lelkünk üzenete. (utána persze felül lehet és szoktuk bírálni ezt az érzést, néha megéri, néha nem:)
Állításokon ezen a lélekszinten dolgozunk, így sokkal magabiztosabban és mélyebb önismerettel vághatsz neki a kapcsolatteremtésnek.
Ne csak a testedet akard formába hozni a nyár közeledtével, adj a lelkednek is egy esélyt! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.