Hízás, fogyás lelki oka…

diet
Szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól, vagy éppen azzal cukkol mindenki, hogy milyen sovány vagy?

Gyakran nem csak a tudatos táplálkozáson és a sportoláson múlik, hogyan alakul a megjelenésünk.. A lelked akkor is képes “védőréteget” kialakítani, ha keveset eszel, nem feltétlenül ezen múlik..Persze a “védelem” csak egy lehetséges háttér ok, az akár több tíz közül.
Sok-sok rejtett oka, és akár funkciója lehet a plusz kilóknak, ahogyan a sovány, már-már nem egészségesnek tűnő nádszál alkatnak is…
Semmilyen újságcikk nem tudja látatlanban megmondani, hogy a te problémád mögött mi van. (…)
Olyan módszert, módszereket érdemes keresned, amik komplexen vizsgálják és világítják át a helyzetet, nem kihagyva belőle az orvossal való konzultációt sem!

A fizikai, szervi okok, allergológiai, immunitási problémák mögött előfordulhat “tipikus” családállítási dinamika, vagy saját lelki ok, nem beszélve a szintén ki nem zárható spirituális háttérről. Sokszor az orvosi leletek mind negatívak, te mégsem vagy jól… (fulladsz, hízol, fogysz, stb.)
A lehetséges okok néha egy időben, egyszerre vannak jelen. Mindegyiket a maga síkján kell kezelni, csak így lehet tartós a változás.
Nem kell ahhoz egyszeri nagy trauma (haláleset, válás, gyermek vesztés, stb.), hogy a testünk elkezdjen másképp működni, mint ahogyan kellene..
A lelkünknek, a tudattalanunknak nincs más eszköze, mint a test. Azon keresztül fog megnyilvánulni a probléma, amíg nem kezdünk vele valamit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.