Visszajelzések

család:

“Szerencsére nem csak apámmal hanem édesanyámmal is javult a kapcsolatunk, többször is beszélünk telefonon és nem csak a kötelező formulákat. (hogy vagy? kösz jól! akkor szia!)
Egy szóval köszönöm Neked a segítséget nagyon hálás vagyok érte! ”

“amikor rájössz, hogy pont olyan szüleid vannak, amilyet szerettél volna, csak nem vetted észre, nem kommunikáltatok jól, meg úgy ezek a “családállítás témák” hát priceless – később is indultam vissza félórával, mert olyan jó volt ott beszélgetni velük egy félórát még a konyhában, ott már anya is ott volt szóval csodálatos volt 🙂  “

“Múlt hónapban voltam nálad állításon, ahol magabiztosság és felszabadultság volt a témám.
Eredményképpen a szüleim 3 év nem beszélés után kinyomozták!! az elérhetőségemet, és felhívtak.
Nagy változásnak tekintem ezt, és mindenképpen vissza szerettem volna jelezni feléd. Köszönöm még egyszer!:)”

“Szia Szilvi! Szeptemberben jártam Nálad csoportos családállításon. Ígértem hogy visszajelzek egy kis idő elteltével.
Dióhéjban annyi, hogy nagyon-nagyon pozitívak az élményeim, a probléma amit vittem, illetve az ahhoz való hozzáállásom/gondolkodásmódom, abszolút megváltozott és természetesen jó irányba.
Úgy is fogalmazhatnék, hogy tulajdonképpen eltűnt, megsemmisült a probléma 🙂 Illetve én szinte erőltetném is hogy ugyanúgy gondolkodjak a dologról mint a családállítás előtt, de nem megy 🙂)))
Remélem nem fogalmaztam túl kacifántosan. Mindenesetre szeretnék újra menni Hozzád, ez alkalommal egyéni állításra.”

“zseniálisan hat ránk a csaladallitas, de leginkább a te személyed ( kicsit udvarolok) 😀, mert a másik nő nem ért el ilyen hirtelen változást, leginkább semmilyet. Úgyhogy kösziiiiii 😁 Azt hiszem függők leszünk. 😂

munkahely:

“Szia Szilvi 🙂
Hát Te valami Istennő vagy, nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy ez működik???? 😃 Esküszöm, egyre jobb fej a főnök, jó ugyanúgy megmaradt néha bunkónak, de van amikor viccelődik velem, meg normális…. ez tök fura, és egyre többször érzem jól magam a munkahelyemen… mondom, nem szeretném elkiabálni, de ez nagyon jó érzés 😃”

önbizalom:

“A családállítás azért fantasztikus, mert abban segít, hogy tudj az lenni aki valójában te vagy, és nem azt akarja megtanítani, hogy milyennek kellene lenned, ahhoz, hogy boldog lehess.
Az pedig már önmagában is boldogság, mikor úgy érzed, hogy cselekedeteid után nincs megbánás, visszamaradt “nem így kellett volna” érzés, vagy hasonló, még akkor sem, ha mindenki más logikája, tapasztalata és szeretete más tanácsolt volna neked.”

“Először is az a helyzet, hogy szombat óta, mióta eljöttem tőled annyira felszabadult és boldog vagyok, hogy éjjel-nappal csak mosolygok és mosolygok…nagyon jóóó!!!! :))))) Nem is emlékszem, hogy éreztem-e így magam az elmúlt években..a régi rossz emlékek és rossz érzések mintha köddé váltak volna!! Nagyon nagyon köszönöm Neked!! :))))

“Köszönöm a mai élményt, nagyon jó volt képviselni is, és a saját állításom is felülmúlta minden képzeletem. 🙂 “

“Facebookon nem vagyok már 4 éve, így csak ezúton írom le, hogy mennyire hasznos lenne mindenkinek legalább 2-3 vagy több állítás, hogy jobban működjön az élet kereke:)”

“Elképesztő, amit csináltál velem, azóta mindenkinek ajánlom! Soha életemben nem voltam még így egyben. Magabiztos vagyok, van önbizalmam, szeretem magam, teljesen másképp állok az élethez:)
Tényleg hihetetlen, ami ott történt, nagyon-nagyon köszönöm! Életmentő volt:)
Majd biztos megyek még, ha elakadok megint, de most minden okés.”

“Tudod mi az az érzés, ami felerősödött bennem nagyon? Az, hogy igen is tudom mit szeretnék, kivel kapcsolatban mit érzek, és megbízom magamban.”

anyaság:

“Azt veszem észre, hogy sokkal többet ölelgetem, puszilgatom, sokszor bújunk egymáshoz, és olyan jó. Amúgy Ő másnak nem is nagyon engedi, hogy megpuszilja. Olyan fura, mert ezt nem tudatosan csinálom, csak jön és utólag gondolkodom el rajta, hogy régen nem így csináltuk, milyen jó, hogy most így van. Sok kis apróság van még ami változott, de nagyon nehéz leírni, megmagyarázni.”

szakítás, apaság

“A szombati napot utólag is nagyon köszönöm!
Vasárnap fiammal töltött idő nagyon jó volt és igyekeztem odafigyelni, hogy ne vonjam bele Őt a mostani helyzetbe.
Este mikor elengedtem és beszaladt az anyukájához, utána visszajött és olyan őszinteséggel ölelt meg, amit még nem  igen tapasztaltam tőle.
Még egyszer köszönöm!!!”

halál, gyász feldolgozás, új élet:

“Beindult az életem. Úgy érzem, halad előre minden szépen a maga módján. Nem mondom, hogy minden tökéletes, mert nem kell annak lennie, de kezemben tartom a dolgokat. Vannak céljaim újra, és bizony nem csak reménykedem, hogy majd egyszer elérem azokat, hanem teszek is értük. Sőt nap mint nap gondolkodom, csinosítgatom, csiszolom őket gondolatban, -írásban, mert hát milyen cél az ami csak gondolatban van meg s nem papíron. 🙂 Hálás vagyok, hogy végig vezettél azon az úton, ami az induláshoz kellett. Az eleje ugyan nagyon nehéz volt és furcsa is ahogy változtak a dolgok napról napra, de ha nem teszem meg még mindig összeroskadva ülök egy szobában és nem haladna előre az életem. Azonban kellett egy ilyen tisztán látó ember segítsége akinek a bizalmába helyezhettem a gondomat, bajomat. Bízom benne sokaknak tudsz még hasonló módon segíteni! Már vagy két három hete azt érzem, hogy van itt mit tennem, és ha már így van élvezem. Jönnek az új dolgok az életembe és teljesen önfeledten tudok örülni dolgoknak, mint azelőtt hogy a szüleim elhunytak. Visszakaptam önmagam, vagy mondhatnám elhagytam a sötét szemfedőm, már nem oly komor a világ.”

élet:

“Nagyon sok dolog történik velem.Kinyíltam,fejlesztem magam, próbálom erősíteni az önbizalmam, az önbecsülésem, meditálok sokat, szerintem a megbántások nagy részét is lezártam. Óriási takarítást, tisztítást rendeztem a lakásomban is, nemcsak a belsőmben. Szóval töltődök.”

csoport:

“Én tudtam, h nem fogok csalódni. De hogy az én földhözragadt páromat is megmozgatta, azon meglepődtem.
Köszönjük az élményt!”

“Kedves Szilvi, Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a szombati családállításon. Mindig feszélyezve érzem magam a csoportos munkákban, ezért többször is meggondolom, hogy menjek-e vagy maradjak. Fontos témát szerettem volna megnézni, így összeszedtem minden bátorságom. Csoportos családállításon már jártam korábban más családállítónál, de ennyire jól sosem éreztem magam. Első pillanattól fogva nyugodt voltam, a Te személyiség is jó hatással volt rám és a csoport egyszerűen fantasztikus volt. Kedvesek, közvetlenek, segítőkészek. Nagyon örülök, hogy ezt az élményt nem hagytam ki, sokáig őrizni fogom magamban. Köszönöm Neked és a Csoportnak ezt a csodálatos délutánt. 😊 “

szexualitás:

“Naa hát valószínű,hogy célba értünk,ugyanis tegnap óta semmiféle negatív gondolatom nincs férfiak+szex témakörben! 😀
Sőt,tök izgalommal tölt el a téma!!”